Mod Team sznib Napisano 9 Lutego 2018 Mod Team Napisano 9 Lutego 2018 http://sklep.bottari.pl/naprawa-konserwacja/2137---rodek-do-odt--uszczania-i-mycia-150ml.html Ma ktoś? Używa? Lepiej się sprawdzi d czyszczenia tarcz niż woda z płynem do naczyń? Nada się do czyszczenia dolnych lag wewnątrz przy serwisie amora (ślizgi)?
dark1 Napisano 10 Lutego 2018 Napisano 10 Lutego 2018 Nie używałem tego konkretnie egzemplarza ale raczej odradzam.
Mod Team sznib Napisano 10 Lutego 2018 Autor Mod Team Napisano 10 Lutego 2018 No , jak nie używałeś to jakie możesz mieć pojęcie? Dzisiaj to coś zakupiłem i będę testował.
dark1 Napisano 10 Lutego 2018 Napisano 10 Lutego 2018 24 minuty temu, sznib napisał: No , jak nie używałeś to jakie możesz mieć pojęcie? Dzisiaj to coś zakupiłem i będę testował. Nie mam pojęcia, po prostu doświadczenie życiowe ... Chciałeś opinii to napisałem co o tym sądzę. Czekam na opinię po teście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.