Sramano Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Witajcie. Z racji tego że chciałem kupić Rometa Mustanga 2 (2018) ale pojawią się niby początkiem kwietnia to teraz mam na oku Kellysa. I teraz czekam na opinie o rowerze bo słyszałem że ten kąt podsiodłówki sprawia problemy. Ale czy to ma duże znaczenie? Rower ogólnie jest spoko tylko czy ten kąt nie zepsuje wszystkiego...tym bardziej że będe startował w zawodach. Aha i jeszcze jaka waga tego Kellysa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 5 godzin temu, Sramano napisał: bo słyszałem że ten kąt podsiodłówki sprawia problemy. Ale czy to ma duże znaczenie? Rower ogólnie jest spoko tylko czy ten kąt nie zepsuje wszystkiego. moi znajomi użytkują Gete w roznych odsłonach od 30 po 90. Każdy z nich twierdzi ze ich podejscie do roweru- jak twoje powyżej- idealnie wpisuje się to co się odbiera jako geometria. Kat podsiodłowy to coś co ma współgrać, czy sprawia problemy? zależy, jak ma się silne nogi, jak się przepycha na przeszkodach, czy umie się kręcić kadencyjnie. Katy rzędu 74, 75 st a takie tez się zdarzają wymagają za to dobrego cardio. Wiec nigdy nie jest idealnie Miałam znajomego który startował w maratonach na 50tce ale on miał faktycznie potężne nogi. Depnął z siła startu promu kosmicznego. Inni po prostu sobie dojeżdżali. (ale to też kwestia treningu żywienia i całokształtu podejścia) Rower bardzo fajnie poskładany, ładny. Nie słyszałam np. o niedoróbkach. Nie widziałam nic o wadze, ciekawe każdy edytuje z jednej strony tylko:) na wadze rowerowej z 2015 M stało 13,52 a model 50 z 2016 M 13,100. podejrzewam że pozostał na poziomie 13 bliżej 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sramano Napisano 10 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 To fajnie. Czekam na więcej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jowejek Napisano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 ten rower można w niektórych sklepach dostać w wersji limitowanej (cena ta sama, ale ma sporo lepszy osprzęt, nieosiągalny w tej kwocie u innych producentów)... jeden był na legionów we wrocławiu jeszcze kilka dni temu, zadzwoń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacko Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Czym się różni ta wersja limitowana? Nie mogę znaleźć żadnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Ma Rebę. Ale wątpie, czy jest jeszcze do kupienia ... to wersja z 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi