sierwa Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Witam Zauważyłem dzisiaj że mój rock shox boxxer r2c2 po ugięciu nie odbija do końca. Podnosząc rower za kierownicę mogłem go wyciągnąć jeszcze z jakieś 1,5cm. Po odkręceniu korka od sprężyny wszystko wydaje się w porządku, lecz wsadziłem między korek a sprężynę około 1,5cm podkładek i teraz wraca do samego końca. Czy będzie to miało jakiś wpływ na wartość jego skoku lub w jakiś inny sposób? Może wina leży gdzie indziej? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek1233 Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Witam wiem ze post jest stary ale jezeli pan da radę mi powiedzieć czy działało panu to poprawienie poniewaz mam ten sam problem co pan wtedy i zrobiłem tez sposób na podkładki ale nie wiem czy to nic nie uszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi