HowToRide Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Witam Zastanawiam się nad kupnem używanej szosy Bianchi Intenso na osprzęcie CAMPAGNOLO VELOCE (rower dla dziewczyny) za oko 6000zł. Co myślicie odnośnie tego osprzętu i tej ceny? Opłaca się? Jakie jest wasze zdanie na temat rowerów używanych? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 pewnie się zapoznałeś za plus i minus głosami? https://szosa.org/topic/13269-szosa-do-6000zł-na-osprzęcie-campagnolo/ jak dla mnie sporo za używkę, można wypatrzeć coś nowszego. Uwielbiam Bianchi za oryginalność ale kilkuletnia rama nawet karbonowa budziłaby u mnie lekki strach. Są zwolennicy i przeciwnicy Campy, jedni chwalą za nie awaryjność inni ze jak coś pójdzie to koszta sa duże. Widząc po kapach (gumy?) na łapy śmiem twierdzić ze coś w tym jest. Karbon na 105 nowej np wyprzedaże serii ULTRA 900 CF byłby w stanie mnie zachęcić w tym budżecie. Zresztą widać ze innych już zachecił z dalszych rzutów okiem w budżecie to osławiony Planet X na karbonie i wyższym sprzęcie (Ultegra czy Sram'owskim) ciężko by było coś sensownego w Pl zaproponować z rywali dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.