Thomass13 Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mam pytanie odnosnie zacisków pod siodło czy on jest do rowerów starszego typu? Bo u mnie jest śruba zwykła na klucz 13 a chciałbym żeby to jakos wygladało ładnie http://allegro.pl/zacisk-podsiodlowy-mimosrodowy-author-aqr-r04-m6x4-i7150235922.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Kup gotowy komplet,bo samego zacisku możesz nie spasować z obecną obejmą.Tylko dobierz dobrą średnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Będzie pasował, ale możesz zmierzyć czy 6 mm średnicy śruby to nie będzie trochę za mało. Dobrze jak pręt wchodzi ciasno, bo inaczej to wygina oczka do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 zmierzyłem srednice sruby wyszło mi tak 6,1-6,2 mm wiec powinien byc ok i sie nie wyginac? Jak tak to zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mam nadzieje że bedzie pasowało bo zamówiłem ten zacisk do sztycy ładnie wyglada niz zwykła śruba która dawno wymagała wymiany. A jak bedzie nie pasowac cos wymysle trudne to raczej nie bedzie . W rowerowym zawsze cos wymysla i wynajda ciekawego do upgreadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Zacisk przyszedł i pasuje wiec nic nie musze kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.