Baboonst Napisano 4 Lutego 2018 Napisano 4 Lutego 2018 Cześć, po długim namyśle i nieprzespanych nocach pełnych rozterek postanowiłem odnowić swoją kogę Z braku czasu chcę to komuś zlecić. Czy możecie mi kogoś polecić - gdzie mogę wysłać ramę z widelcem i nie bać się o wynik Chcę odnowić lakier co pewnie wiąże się z malowaniem od nowa, no i oczywiście mieć naklejki które miałem. Proszę o jakieś sugestie. Dzięki. W załączniku rower który chcę odnowić. Cytuj
Gość Napisano 4 Lutego 2018 Napisano 4 Lutego 2018 Obawiam się że naklejek to nie zachowasz, nie ma raczej takiej opcji. Cytuj
Baboonst Napisano 4 Lutego 2018 Autor Napisano 4 Lutego 2018 Szukałem trochę w necie i widziałem często jest info że jest możliwość wykonania ich duplikatów, a nawet odrestaurowania ich brakujących elementów, u mnie niczego nie brakuje ale po prostu chciałbym je mieć na swoim miejscu po malowaniu ramy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi