Wbs Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Joe's jest jedynym mleczkiem wg mnie, ktore uszczelnia dziury, a nie jedynie uszczenlnia rant opony z obrecza... Mleczko niebieskie jest do -20*C. Czesto sa widywane pokazy jazdy po macie z gwozdziami, mozna je znalezc na yt wpisuja mleczko joe's. Najbardziej mnie dziwi, ze malo kto wie o tym producencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artiarti Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Właśnie na tych targach w Kielcach miałem okazję porozmawać z osobami oferującymi ten produkt. Podobno marka była w Polsce w kilka/kilkanascie lat temu, ale coś tam się nie poukładało jak należy i ktoś stracił dystrybucję. Tak jak pisałem wcześniej teraz jest najlepsza okazja do testowania własnie tego niebieskiego i powiem szczerze, rower w garażu na zewnatrz - 24C, a mleko pływa w oponie. Chyba działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Wszystkie produkty uszczelniajace latają przebicia z lepszym lub gorszym wynikiem. Mleczko Joes od dawna jest w Polsce dostępne. Jak Ktoś szukał to znalazł ;-) To że mleko pływa w oponie nie musi wcale znaczyć że ma dalej swoje własności. Przykładem może być mleko Stana( przynajmniej produkt,który był parę lat temu na rynku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artiarti Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Ja miałem o tyle wygodniej, że sklep stacjonarny, w którym się zaopatruje ma je w ofercie więc korzystam z dobrodziejstw. Skąd bierzesz skoro jest od dawna dostępne? Pytam bo może jest większa oferta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Osobiście nie biorę ponieważ od wielu sezonów używam uszczelniacza innego producenta. Natomiast obserwuje od lat że ten plyn pojawia sie w ofertach internetowych sklepów w pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wbs Napisano 3 Marca 2018 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Na podkarpaciu jest jedyny dystrybutor joe's w polsce. Mleczka mozna kupic na stronie internetowej i w sklepach stacjonarnych rowery.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz2a Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Tutaj podawaliście różne produkty do systemów bezdętkowych - a czy stosuje się mleczka do dętek? Jeśli tak to jakie są wskazane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.