speqlant Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Hello, mam takiego starocia, chcę wymienić w nim korbę i nie wiem jaki suport tam siedzi, czy zwykłe BSA czy coś innego. Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 A to nie prościej rozkręcić i sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 W moich giantach było zwykle po angielsku, długość dopasowana do korby, kulki. Mialem Speedery czyli modele mniej szlachetne. Piękny rower gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speqlant Napisano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Nie msm niestety możliwości obecnie rozkręcenia wszystkiego stąd pytanie. W każdym razie dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RBTS Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Miałem kiedyś takiego, miał BSA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.