realBorysTV Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Cześć, chcę kupić siodełko do stuntu za około 100zl co polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Ja bym brał niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Najtańsze, takie za 30 zł. Po co ci lepsze skoro ma być do stuntu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Zaraz się okaże że ten "stunt" to taki jak wszyscy tutaj dobrze znamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realBorysTV Napisano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Znaczy wiesz ja to jestem świeży w tym temacie uczę się dopiero i nawet trochę mi wychodzi, a siodełko chcę wymienić bo moje jest raczej za duże potrzebuję takiego co będzie mi dobrze tyłek trzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Gdzie trzymało tyłek? Od kiedy w "stuncie" coś ma trzymać tyłek? To nie służy tylko do tego żeby sztyca nie weszła tam gdzie nie potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.