wildmoor Napisano 3 Lutego 2018 Napisano 3 Lutego 2018 Witam zakupiłem buty szosowe Bontrager Circuit chciałbym abyście pomogli dobrać pedały oraz bloki do tych butów. pozdrawiam serdecznie
Gość Napisano 3 Lutego 2018 Napisano 3 Lutego 2018 jaki budżet ? bloki sprzedaje się razem z pedałami
Gregory34 Napisano 3 Lutego 2018 Napisano 3 Lutego 2018 2 godziny temu, raven napisał: mam od roku time xpresso 4, jestem zadowolony Z czego jesteś zadowolony,bo mam całkiem odmienne zdanie na ten temat .Luz po pierwszej jeździe,niby nie pogłębiający się ale jest,bloki zrobione chyba z plasteliny-ok 7,5-8 tyś w sezon i dwa komplety bloków załatwione.Niszczą się chyba od samego patrzenia.Dodam od razu że nie robię podczas jazdy żadnych wycieczek pieszych.Nigdy więcej tego wynalazku.Jedyny plus to chyba waga i nic poza tym.Jak ktoś jest chętny to mam za 80pln W tym budżecie polecę pedały Shimano spd-sl pd-r550.
phoe Napisano 16 Lutego 2018 Napisano 16 Lutego 2018 Weź sobie jakieś od Shimano, PD-R540 lub wyższy model.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.