emdinho Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Moje uszanowanie, Poszukuję bardzo dużych butów SPD, a mianowicie kajaków z wkładką o długości co najmniej 34 centymetrów. Przeszukałem już chyba wszystkie możliwe sklepy w Polsce i kilkanaście zagranicznych. Bezskutecznie. Być może ktoś z Was drodzy forumowicze miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 pisz bezpośrednio do producentów.....jedyne co mi do głowy przychodzi. Sidi ma niecałe 33 cm w rozmiarze 52. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Pewnie but na zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexon Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Shimano SH-M089W są w rozmiarze 52 (33 cm wkładka) na bike-discount.de i nawet w fajnej cenie. Przy okazji, szacunek za taki kajak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 2 godziny temu, mexon napisał: Shimano SH-M089W są w rozmiarze 52 (33 cm wkładka) Z moich doświadczeń Sh ma zaniżoną numeracje więc 33cm to mało jak jest potrzebna 34cm. Co najmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emdinho Napisano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 A czy ktoś może polecić jakaś firmę robiącą buty na wymiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.