rzezniol Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 Witam Koledzy z Wrocławia i okolic. Na OLX wystawia się niejaki >> BARTOSZ << niby z Wrocławia. Ma sporo szpeju rowerowego w tym coś co mnie interesuje za ilość gotówki, której nie chciał bym stracić :). Tak wiem że OLX że odbiór osobisty i tak dalej. No ale zawsze można zapytać czy ktoś zna / widział / miał do czynienia / poleci / odradzi Coś ktoś ? Pozdrawiam
MATT_ZUK Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 W sobotę jadę do niego po amortyzator. Jak coś napisze jak na żywo było:)
MATT_ZUK Napisano 3 Lutego 2018 Napisano 3 Lutego 2018 Jednak zmiana planów, ponieważ dzisiaj nie mogłem ale w poniedziałek się z nim widzę i dam znać.
buchar69 Napisano 8 Lutego 2018 Napisano 8 Lutego 2018 Gość, jest ok, kupuje od niego na miejscu - jestem z Wrocławia, i wszystko jest do dogadania, aczkolwiek nie biorę odpowiedzialności za ewentualne wpadki.
rzezniol Napisano 8 Lutego 2018 Autor Napisano 8 Lutego 2018 Najbardziej mnie interesuje fakt czy ten ktoś istnieje oraz czy opis oferowanego sprzętu jest zgodny z rzeczywistością . Pytam bo chcę ograniczyć możliwość ewentualnej wpadki. Pozdrawiam
buchar69 Napisano 8 Lutego 2018 Napisano 8 Lutego 2018 Tak, wszystko co opisywał było prawdą, kupowałem kilka razu, towar był 100% ok
MATT_ZUK Napisano 8 Lutego 2018 Napisano 8 Lutego 2018 Kupiłe RS'a Revelation. Nie mam zastrzeżeń, akurat nie sprzedający był osobiście we Wrocławiu ale jego brat. Poinformował mnie, że jakby się coś działo to dzwonić, postara się wymienić albo naprawić, więc uczciwie.
rzezniol Napisano 9 Marca 2018 Autor Napisano 9 Marca 2018 Skusiłem się na transakcję z tym użytkownikiem OLX :). Początkowo miałem wątpliwości bo jego oferty miały różne lokalizacje ( Wrocław / Milicz ). Finalnie do przedmiotu, który kupiłem dostałem paragon - firma zarejestrowana w Miliczu. Ponad to zgodne z opisem wiec czego chcieć więcej. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.