KuLa2030 Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Yo jo Wpadłem na pomysł żebyśmy się gdzieś spotkali np. sie w parku ,,K" oczywiscie w Szczecinie:) Można wspólnie pogadać zajechać na loda ;p może weekend ? (np.sobota) bo w Niedziele planuje wypad powtórny do puszczy bukowej Niewiem to były tylko propozycje ... Napiszcie Swoje propozycje gdzie można sie spotkać i wspólnie pojechać ? A także co można robić Przecież Szczecin Nie Jest taki mały Pozdro KuLa (Przemysław) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetinho Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jestem za sobotą na Jasnych Błoniach przy Urzedzie Miejskim. Ale chyba jest mało zainteresowanych... Jednak jeśli będzie więcej chetnych na pewno bym sie pojawił na takim spotkaniu... Pozdro 600 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Puszcze Bukowa brzmi zachecajaco w niedziele jakies szczegoly to moze wiecej osob pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetinho Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 W Puszczy Bukowej również mogę sie pojawić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nom ja bym proponował puszcze i spotkanie niewiem pod galaxy z tamtąd jedziemy do puszczy wspólnie i można razem sie spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Hey to co Jedziemy w Sobote gdzies czy w Niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ja jak coś to proponuję niedzielę ok. 11 pod Urzędem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2006 I co Potem ustalamy gdzie jedziemy ? Bo mi pasuje nawet ta 11 pod Urzedem tylko zastanawiam sie czy nie szkoda czasu i np. nie lepiej o 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 O 10 to ja się zajmuję kolekcjonowaniem pieczątek w kościele Ktos jeszcze jedzie? Bo głupio tak tylko w 2 osoby jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Może ktoś się pojawi jeszcze więc jak ktos chhetny niech pisze tutaj A jak na razie to ja będe o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jako ze sezon w pelni sie zaczyna mozna by do puszczy bukowej sie przeleciec wieksza ekipa w jakis wekend panowie co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 O ile pogoda dopisze to możliwe że będę w sobotę razem z Kulą objeżdżał trasę maratonu w bukowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A dojazd do bukowej jak Kula? Autobusem czy rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Oczywiscie ze pociągiem, Szczecin Centralny - Szczecin Zdroje lub Dąbie xD Przeciez to tylko 15km wiec nic strasznego rowerem sie przejechac. Wszystkich chetnych zapraszam w sobote ok 10.00 na luźną wycieczke po puszczy, oczywiście po trasie maratonu jeżeli ją najpierw znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Niestety dopiero sobie uswiadomilem ze w sobota to ja o 13.15 na basen chodze , takze ja odpadam. Ale zapraszam na inna wycieczke (inny temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.