Roballinho Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Polećcie proszę przyzwoite tarcze do CX expert (to samo, co CX 5). Moje wymagania, to 6 śrub i 160mm średnicy. Chciałbym się zamknąć w kwocie 150-170 zł za komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 oryginalne hayesy z serii V- są bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 D o w o l n a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 8 godzin temu, woojj napisał: oryginalne hayesy z serii V- są bdb. Myślałem o nich, choć gdzieś czytałem, że mają tendencję do deformacji w wysokich temperaturach. 7 godzin temu, gocu napisał: D o w o l n a. Dzięki, właśnie na taką odpowiedź liczyłem. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Tarcz na rynku jest od zarypania. Używałem wielu i trudno mi stwierdzić, że któraś była gorsza lub lepsza. Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od tarczy. Ma być tania? Ma być lekka? Ma być "fikuśna" znaczy się ładna? Jak miałem manię odchudzania roweru to zakładałem Ashima i Quaxar. Potem mi się odmieniło i Alliagotor Wind Cutter mi się spodobały ( w kształcie piły). Potem znów olałem wszystko i założyłem podstawowy model Avidów..nie pamiętam symbolu ale to klasyka klasyki wśród tarcz. A teraz mam chyba Alligator Aries. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Bardzo lubię mechanicznie ażurową ashimę, z metalicznymi klockami w BB7. Przód 180 tył 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 12 godzin temu, Roballinho napisał: Myślałem o nich, choć gdzieś czytałem, że mają tendencję do deformacji w wysokich temperaturach. mam je przy rowerze- nie zauważyłem. Poza tym ma je kumpel z mx-ami + oryginalne klocki hayesa= świetnie działający zestaw (klamki tectro). Wcześniej były tarcze Promaxa (z mx-ami) i było średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 15 godzin temu, lewocz napisał: podstawowy model Avidów..nie pamiętam symbolu ale to klasyka klasyki wśród tarcz. HS1 ? dobre i tanie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 HS1 jest dobry a oryginalny nie był tani, podróbki natomiast okazywały się często do bani ... Standardowe tarcze od Avida to G2CS lub G3CS. Mi osobiście jeszcze się nie trafiły tarcze które nie hamują ... jednak miałem przygody z mocno wylajtowanymi / powycinanymi wynalazkami. Te potrafią przekazywać wibracje podczas hamowania na widelec i ramę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 3 minuty temu, rzezniol napisał: HS1 jest dobry a oryginalny nie był tani, podróbki natomiast okazywały się często do bani Tak, to faktycznie jest problem z podrabianiem tarcz... ale ma to i swoje dobre storony, jak znajdziesz kogos kto ma oryginał... to chcial czy nie chcial musi on zjechac mocno z ceny zeby sie sprzedało :-)) Ostatnio odkupilem od kogos Hs1, kto kupil je z hamulcami czy tam rowerem. zaplacilem jakos ponziej 70pln za komplet ;-) Za kazdym razem prosze o dokladne zdjecia i porównuje do tarcz ktore dostalem fabrycznie z rowerem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi