cezartbg Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Witam Dziś przy regulacji położenia zacisku względem tarczy odwróciłem rower do górykołami i normalnie regulowałem itd. aż klamka zmiękła. Odwróciłem rower z powrotem kilka naciśnięć i wszystko prawie ok, klamka stwardniała ale wyciekła dosłownie jedna kropla płynu z miejsca na zdjęciu. Czy klamka padła? Bo teraz już nic nie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 31 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Po pierwsze to masz za mało płynu w układzie, jeśli klamka zmiękła po odwróceniu roweru do góry kołami. Warto by uzupełnić brak. Wyciekiem kropelki oleju bym się nie przejmował, ale trzeba by obserwować to miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi