bajkermerida Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Hej,mam pytanie.Chciałbym zacząć nagrywać jakieś filmiki na yt ,ale nie chce wydawać pieniędzy na kamerke sportową.Mam Lg G4 i dobry aparat w nim.Jakie akcesoria musze kupić żeby zacząć nagrywać nim filmy jadąc na rowerze.Nie uśmiecha mi się jechać w lesie 40 km trzymając się jedną reką a drugą nagrywać.Co polecacie?Może jakieś szelki na klatke piersiową lub montowanie na kierownice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Na kierownicę nie polecam. Będziesz widział jedynie smugi na ekranie. Kiedyś dla testów włożyłem telefon w uchwyt do latarki. Chciałem sprawdzić, jaka będzie jakość nagrania. Cóż...widać, że się poruszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajkermerida Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 A wiesz coś na temat szelek na klatke piersiową z mocowaniem na telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 18 godzin temu, bajkermerida napisał: nie chce wydawać pieniędzy na kamerke sportową To wydaj na gimball (z uchwytem na kierownicę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajkermerida Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Polecasz jakiś w przystępnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 jak już to pomyśl o gimbalu np. GoPro Hero z mocowaniem do kasku najlepsze rozwiązanie obraz stabilny i ręce wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 20 godzin temu, bajkermerida napisał: Polecasz jakiś w przystępnej cenie? Ceneo Ci pewnie poleci, ale pamiętaj, że gimball ani nie jest tani ani nie jest pancerny - wolałbym chyba dobrą stabilizację w kamerze umieszczonej na klacie lub głowie - to podobno najtańszy gimball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.