Bontrek Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Witam Mam nadzieję, że dobrze trafiłem z grupą forum bo jestem tu 1 raz Chodzi mi o problem z rozszyfrowaniem skrótów które podaje TTS4 podczas treningów np. moc - dystans. Są to skróty takie jak: Smx 21 90rpm ( rpm wiem, że to kadencja głowię się nad tym pierwszym ) Brmax 17/19 Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc ? nie chcę przejechać jak do tej pory paru treningów i mieć świadomość, że robię je nie tak jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Chodzi o koronki kasety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bontrek Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 czyli jak pokazuje Smx 21 to ma być koronka z 21 ząbkami tak ? dobrze rozumiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Nie mam pewności,ale chyba tak.Dodatkowo duża litera S -oznacza mały blat z przodu,a litera B-duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bontrek Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 To już wiele zmienia czyli wychodzi: Smx 21 - jazda na małym blacie z przodu a z tyłu na koronce 21 no okej przetestujemy, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.