sdyba Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Witam po raz pierwszy Planuję po okresie zimowym jednodniową wycieczkę po Bieszczadach. W związku z tym, że jeżdżę rowerem szosowym, ważna jest dla mnie nawierzchnia. Wymyśliłem sobie pętlę Bukowiec- Dołżyca-Wetlina- Ustrzyki G.-Stuposiany... i tu właśnie mam pytanie do szanownych Kolegów - mapy pokazują mi, że odcinki Procisne-Chmiel-Krywe-Studzienne lub Lutowiska-Skorodne są dostępne dla rowerzystów - czy przejadę jednym bądź drugim odcinkiem na szosie czy też muszę dojechać do Czarnej Góry i dalej Małą Pętlą Bieszczadzką(DW894) do Bukowca? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafxcc Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Część. Jeśli chodzi o odcinek Procisne - Studzienne to do Sękowca i Zatwarnicy jest asfalt ale z tego co pamiętam (2015r) to kiepskiej jakości a w okolicach Zatwarnicy to już dziura na dziurze. Dalej do Krywego już nie jechałem tylko wróciłem do Sękowca i prawą stroną Sanu przez rezerwat Hulskie ale tam już szuter i kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi