Baboonst Napisano 28 Stycznia 2018 Napisano 28 Stycznia 2018 Cześć, sprzedam z bólem serca moją Kogę - nie mam już miejsca w domu na kolejne rowery a na niej jeżdżę jedynie wakacyjnie. Kilka słów o tym modelu : wygodniejszego roweru nie ma, pojedziesz nim na koniec świata wygodnie i like a boss Napęd Shimano XT Koła Mavic A719 / Piasty XT / Schwalbe Marathon Tour Plus , ładowarka USB, dobre światła Busch and Muller , wygodne siodełko Brooksa ( obecnie ma nowego Brooksa - ten sam model - na zdjęciu jest jeszcze stary ) Rower używany był na kilkutygodniowe wyjazdy z sakwami to tu to tam ma normalne ślady użytkowania, kilka rys, jakiś mały odprysk to tu to tam, obecnie przechodzi pełen przegląd - rozebrany na śrubki i złożony razem z pompowaniem amora, sprawdzaniem kół etc. Cena 3500 - mogę się wymienić też na nowy napęd szosowy Ultegra lub Sram Rival z hamulcami hydraulicznymi. Rozmiar to 58 cm. Za dodatkową opłatą mogę dorzucić sakwy Ortlieba widoczne na zdjęciu - to jest Ortlieb Back Roller Plus + Ortlieb Rack Pack.
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Lutego 2018 Mod Team Napisano 4 Lutego 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.