Skocz do zawartości

[Prowadzenie linek] pancerze stalowe czy z wkładką teflonową?

Cytrusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem w trakcie wyboru wymiany wszystkich pancerzy i linek. Moją uwagę przykuł wybór pancerza są dwa rodzaje zwykły metalowy i z wkładką teflonową. Linki zamierzam zamontować linki nierdzewne. Pytanie tylko, czy one bedą lepiej, lżej pracowały w pancerzach z wkładką teflonową? Czy teflonowe wkładki są tylko do linek teflonowych?

Dziękuję

Napisano

A możesz podać linki do tych pancerzy? Bo pierwszy raz o czymś takim słyszę :)

Napisano

Korzystam z aplikacji allegro nie wiem jak skopiować link do aukcji wklej do wyszukiwarki to: PANCERZ PRZERZUTKOWY DO LINKI TEFLONOWY 1 M KRAKÓW

Napisano

Widzę,że do tych pancerzy Alhonga oferuję także linki teflonowe i pewnie tak to zostało wymyślone. Linka stalowa do pancerza z teflonem to raczej słaby pomysł ... teflon zniknie błyskawicznie.

Napisano
9 minut temu, Ador napisał:

Widzę,że do tych pancerzy Alhonga oferuję także linki teflonowe i pewnie tak to zostało wymyślone. Linka stalowa do pancerza z teflonem to raczej słaby pomysł ... teflon zniknie błyskawicznie.

W aluminiowych fajkach hamulca taka wkładka też jest tylko nie wiem czy teflonowa ale na zdjeciu tego pancerza widzę wystającą wewnętrzną wkładkę taką samą jaka jest w fajce.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...