Skocz do zawartości

[Licznik Garmin 520] dostosowanie pól na ekranie

hsw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Mam do Was pytanie odnośnie możliwości jakie daje nam Garmin odnośnie dostosowania pól na ekranie z danymi. Otóż wszystko fajnie ale chciałbym ustawić w G520 tak jak było w G800. Czyli, że np. 2 wiersze były większe niż pozostałe 3. Z tego co do tej pory znalazłem to wszystkie pola są jednakowej szerokości. W załączeniu zdjęcie które mam nadzieję rozjaśni temat. Chciałbym aby wartość prędkości była wyświetlana większymi cyframi niż np. wartość kadencji... W G800 najważniejsze dla mnie rzeczy były dużymi - prędkość i dystans. Czy jest taka możliwość w standardowych ustawieniach czy może trzeba skorzystać z jakiejś aplikacji IQ connect...?

Zerknijcie do załącznika... 

Garmin 800 vs 520 - szerokość pól danych.jpg

Napisano

Z tego co się orientuje to niestety nie da się zmienić wielkości pól.  Miałem 520 a teraz mam 810 i rozkład zależy wyłącznie od ilości pól na ekranie.

Napisano

W moim Touring Plus też nie mogę zmieniać wielkości ale przy 6 elementach mam je w 4 liniach. Dwie od góry większe, dwie dolne mniejsze i podzielone na pół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...