macia22 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Cześć! Szukam roweru jak w temacie, czegoś do codziennej jazdy po Górach Świętokrzyskich- lasem w górę i w dół, i po asfalcie też. Teoretycznie Giant fathom wpisuje się, ale tylko na kole 27,5. Obecność lub kompatybilność z przednią zmieniarką mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Primale od Dartmoora Marin Nail Trail Author Versus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macia22 Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Marin nail trail - ok Primal- jedyna wersja nie brzydka i sensowna czyli pro to kąt główki 66st, zastanawiam się, czy to potrafi podjeżdżać!? Author versus- skok 140, koła plus, główka 66 jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Właśnie sam mam co do Primala zagwozdkę, tym bardziej, że już go zamówiłem Ale podobno pomaga w podjeżdżaniu stromy kąt podsiodłówki. Zobaczymy, najwyżej łyda do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macia22 Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 2 godziny temu, Kreick napisał: Właśnie sam mam co do Primala zagwozdkę, tym bardziej, że już go zamówiłem Ale podobno pomaga w podjeżdżaniu stromy kąt podsiodłówki. Zobaczymy, najwyżej łyda do wymiany Daj znać koniecznie jak już będziesz miał rower jakie wrażenia. Ile zapłaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi