Bruno824 Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Cześć, planuje wymianę kasku, obecnie posiadam jakiś no name kask, który już jest zmęczony życiem.. Jeżdżę głównie MTB, góry Karkonosze, czasami się zdarza jakiś wypad na szosę. Upatrzyłem sobie 2 modele między, którymi musze wybrać. Może ktoś z was posiadał jeden z nich i może się wypowiedzieć? Co byście polecili? 1. http://allegro.pl/author-creek-kask-rowerowy-mtb-r-54-57cm-i7035200002.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=CPC&utm_campaign=rtbhouse-retargeting 2. http://allegro.pl/kask-merida-psycho-zielony-mtb-enduro-58-61-cm-l-i6943156487.html#thumb/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 meridka wg. mnie- lżejsza, siateczka, kolor... coż mam taki sam w northwave- pasuje do stylu enduro mtb, zauważalny że oj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RemarSportPL Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Na innych forach można spotkać pozytywne opinie na temat Meridy, zresztą na zdjęciach też prezentuje się solidnie. Znasz dokładnie swój rozmiar ? Jaki budżet posiadasz na ten zakup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno824 Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 150 zł, rozmiar 55-58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark1 Napisano 10 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Może tu coś znajdziesz dla siebie, jakaś likwidacja sklepu https://allegro.pl/uzytkownik/PRAbike/rowery-i-akcesoria-kaski-110163?order=m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niko26 Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Mam 2 kaski Krossa i są bardzo dobre, wygodne, lekkie, może poszukaj z tej marki. Jak kupujesz kask to warto zmierzyć, albo chociaż dobrze sprawdzić wymiary jeżeli kupujesz już przez internet. W domenasportowa.pl są tanie kaski krossa, nie wiem jak inne marki, ale swoje kaski tam zamawiałem. Czytałem też dobre opinie o kaskach Uvex i Lazer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Teraz, Niko26 napisał: Mam 2 kaski Krossa i są bardzo dobre, wygodne, lekkie, może poszukaj z tej marki. potwierdzam mam takowy z lini ub roku jako nowe na szosę, bardzo wygodne. Dobrze chłodzi dach odpinany. Ale zdecydowanie warto mierzyć. (Kupując ostatni kask brałam pod uwagę model który rozwaliłam - alpinę i co ciekawe jak piałam z zachwytu nad nią przedtem tak wybrałam northwave- zdecydowanie lepiej leżał, czasem taka pierdołka z mocowaniem pod brodą może robić róznicę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.