Michal2008 Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Cześć, macie jakieś sprawdzone błotniki MTB po Manitou? znalazłem coś takiego może macie inne propozycje?? https://rowerowy.com/sklep/akcesoria/blotnik/prod/racefender-ticket-rz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Ja jeżdżę na takim, wycięty z teczki na dokumenty i się sprawdza. ale przymierzam się do takiego : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 nhandu Jakoś trudno mi uwierzyć, że ten Twój mocno wycięty ( w miejscu w którym powinien być szerszy ) się sprawdza, ale OK - wierzę na słowo A poważnie, to czarno to widzę - pierwsze lepsze błoto i wszystko zbryzgane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 16 minut temu, nhandu napisał: ale przymierzam się do takiego : to też samoróbka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Teraz, KrissDeValnor napisał: nhandu Jakoś trudno mi uwierzyć, że ten Twój mocno wycięty ( w miejscu w którym powinien być szerszy ) się sprawdza, ale OK - wierzę na słowo A poważnie, to czarno to widzę - pierwsze lepsze błoto i wszystko zbryzgane... tzn sprawdza się w tym sensie że: nie bryzga błotem po twarzy oraz lagi są czyste. Resztę bierze na siebie ten błotnik na dolnej rurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Teraz, nhandu napisał: tzn sprawdza się w tym sensie że: nie bryzga błotem po twarzy oraz lagi są czyste. no dokładnie, te małe na amor to tylko po to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Teraz, Michal2008 napisał: to też samoróbka ? To Błotnik Mudhugger przód, dostępny tam skąd podałeś również linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 A przez tę przerwę między nimi nic nie przelatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Teraz, KrissDeValnor napisał: A przez tę przerwę między nimi nic nie przelatuje Czasem pewnie coś przeleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 ostatecznie zakupiłem błotniczek z decathlonu i powiem, że pasuje bardzo dobrze więc jak ktoś szuka to mogę polecić i kosztuje 12 zł https://zapodaj.net/d3f5607825e7f.jpg.html https://zapodaj.net/f64de9fad04b6.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.