ronron Napisano 23 Stycznia 2018 Napisano 23 Stycznia 2018 Witam, zwracam się do was z prośbą o pomoc w wyborze roweru, który będzie używany do jazdy w mieście jak i po różnego rodzaju wiejskich drogach. Mój budżet wynosi 5000 zł. Po małym rozeznaniu wybrałem następujące modele: - Accent Furious - Giant Anyroad 2 - Marin Gestalt 2 - Kellys Soot 50 Czy dokonałem dobrej selekcji? Który z tych modeli będzie najlepszym wyborem? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam.
MD11 Napisano 23 Stycznia 2018 Napisano 23 Stycznia 2018 Kellys jako jedyny ma sztywne osie. Poza tym ma najlepszy osprzęt (105). Stawiałbym na niego.
woojj Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Ja bym też brał bym Ronina -stal to fajowy materiał. Z aluminiaków - Accent Furious - ma najlepsze koła i napęd.
chudeusz09 Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Karbon też fajowy ;). Na wyprzedażach da się czasem coś upolować.
ronron Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Napisano 24 Stycznia 2018 Duzo dobrego o roninie wyczytałem, problem w tym, ze rower mi sie wizualnie zupełnie nie podoba. Nie dla wszystkich to ma znaczenie ale ja chce mieć sprzęt który oprócz tego, ze dobrze jeździ będzie sie tez mi podobał gdy na niego patrzę. Co sądzicie o Guru Jari 1.7 lub 2.3?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.