kawluk Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Witam. Mam już dość przemarzniętych stóp. Ochraniacze kompletnie nie dają rady, przyszedł czas na buty zimowe. Ze względu na pedały w obu rowerach SPD tylko takie buty wchodzą w grę. Pod uwagę biorę Northwave Raptor Arctic czy Bontrager OMW. Czy ktoś może ma któryś z tych modeli i jest w stanie powiedzieć jak spisują się w użyciu. Odnośnie Bontrager czarnaMamba dość wyczerpująco je opisała, ale odnośnie Northwave Raptor Arctic niewiele znalazłem. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Jest jeszcze jeden ciekawy model, godzien rozpatrzenia. To Vaude Termatic. Mają ważną rzecz - izolację bloków od wnętrza buta (przez tę metalową część zimno "idzie" do środka). Jak rozmiar jest potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawluk Napisano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Przepraszam ale zanim przyszła Twoja odpowiedź zdążyłem zamówić Northwave. Dzięki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.