Baldini75 Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Witam. Planuję rodzinny wypad tygodniowy do Szklarskiej Poręby. Połączenie chodzenia z jazdą na rowerze. Czy znacie może jakieś namiary na kwatery, gdzie można przyjechać autem z rowerami i bez stresu u właścicieli przechowywać rowery? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SevekS Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 W Szklarskiej Porębie nie mam pojęcia, ale jakbyś kiedyś jechał/a do Karpacza to polecam hotel Belweder. Bardzo miła obsługa i pyszne jedzenie, obok stok narciarski, dużo tras do jazdy i marszu, rower też u nich zawszę przechowywałem bez spinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 W Szklarskiej polecam pensjonat Trans miła obsługa z rowerami nie ma problemu 300 m od stoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldini75 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dzięki, przejrzę ofertę i czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldini75 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Pensjonat Trans odpada. Oferta ciekawa, ale niestety cena zbija z nóg. Szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldini75 Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Z powodu bardzo małego odzewu temat zamykam. Dzięki tym, którzy odpowiedzieli. Ale podsumowując, może by tak zrobić dział zbiorczy, z bankiem kwater. Myślę, że uzbierało by się trochę postów Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.