fil29 Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Szanowne Towarzystwo Ma ktoś na stanie Rometa Orkana 4 lub 5 z roku 2017 (ta sama rama) z bagażnikiem Crosso? Może ktoś strzeli fotkę? Jak to się sprawuje i wygląda? Na necie nie znalazłem żadnego zdjecia w tej konfiguracji, a na forum wypowiedzi są podzielone. Dla jednych za wysoko dla innych coś przeszkadza przy pedałowaniu. Wiem też że gdzie jest dwóch Polaków tam są 3 różne opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 .... naprawdę nikt nie ma takiego popularnego roweru Z równie popularnym bagażnikiem Dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inbike Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Bagażnik miałem ale nie w takiej konfiguracji, więc trudno jest mi się wypowiedzieć, czemu akurat ten model itd? Podaj jakieś szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 dlaczego ? Wygląda na solidny , najbardziej zbliżony rozstaw otworów montażowych . Na rynku pełno chińszczyzny która w pierwszy rzut nie wygląda zbyt solidnie 4 godziny temu, Inbike napisał: Bagażnik miałem ale nie w takiej konfiguracji Jaki miałeś i polecasz. Miałeś ....czyli poszedłeś może w bikepacking ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JGR Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Pozwolę się podpiąć pod post bo też czegoś szukam do Orkana 5 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Wiec jest nas dwóch. Ta sama rama Rowerek popularny a na forum cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.