AdaskoKross Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Siema. Zmontowałem swojego pierwszego fulla special big hit 2009 z damperem fox'a jak w tytule. Postanowiłem przetestować jak to hula. Byłem na schodach z których zjeżdżałem,skakałem. W pewnym momencie skoczyłem na płasko - około jednego metra i rozległ się HUK i dostałem czymś po nogach , nie zatrzymując się z kolejnych schodów zjechałem i modliłem się żeby to nie była rama... Drogą dedukcji padło na damper który stał się luźniejszy. Postanowiłem poszukać tego co mnie po nogach delikatnie mówiąc smyrnęło... Okazało się ,że to kawałki plastiku-zwłoki podkładki. Poszukałem tyle ile mogłem , a damper dokręciłem i wróciłem do domu nic nie stukało i nie pukało ale nie wiem jak zachowa się przy następnym locie. PYTANIE: Myślicie , że to coś poważnego ? Czy brak tej podkładki może mieć jakiś wpływ ? Pozdro. W drugim zdjęciu pokazane jest gdzie się znajdowała ( na tłoku pod gumą -źródło pink bike) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi