rzekan Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Witam, posiadam batavusa weekend z zapieczonym amortyzatorem przednim. Rozebralem dziada i tuleje sa stopione. Gdzie moge nabyc takie tuleje i co to za model amora. Z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Jak to tuleje są stopione? Z jakiego powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 potrzebne fotki amorka i części, bo to jest robione dla batavusa ale nie wiadomo przez kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzekan Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Witam ponownie. W goleniach dolnych sa plastikowe tuleje, ktore ulegly stopieniu. Nie wiem z jakiego powodu. Jak zrobie fotki to dorzuce. Jesy to amor robiony dla batavusa, ale nie wiem przez kogo. Nie mam pojecia jaki to model. Celuje w suntoura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Skontaktuj się z panem Activia z forum. W Suntourach niektórych są plastikowe ślizgi. Nawet jak tam są jakieś inne to Ci pewnie pomoże. Na amortyzatorach to On chyba zęby zjadł, zwłaszcza na Suntourach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.