KuksonGarage Napisano 21 Stycznia 2018 Napisano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Was ponownie. Tym razem carbonowa rama Cannondale. Zachęcam do oglądania i subskrypcji kanału na YouTube, Film przedstawia jak pomalować ramę karbonową po "swojemu" czyli - taurine personal edition może niektórym z Was pomoże zobaczyć jak pomalować własny rower Edytowane 21 Stycznia 2018 przez KuksonGarage 5 Cytuj
Ilia Napisano 21 Stycznia 2018 Napisano 21 Stycznia 2018 A ile dokładnie czasu przy niej spędziłeś? Moja stara rama kiedyś wyglądała okropnie i też ją malowałem, ale stary lakier ściągnąłem do zera, potem na dwa kolory i robiłem podobnie jak Ty tylko się w napisy nie bawiłem, bo po kilka dniach już mi się nie chciało. Dla tych co chcą malować od razu podpowiadam, że za pierwszym razem efekt i tak jest dużo niżej niż oczekiwany. Cytuj
gtb Napisano 22 Stycznia 2018 Napisano 22 Stycznia 2018 Kolejna świetna robota Robisz to hobbystycznie czy usługowo ? Jeśli usługowo to jaki jest orientacyjny koszt takiego malowania (robocizna + materiały) ? Cytuj
KuksonGarage Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Napisano 22 Stycznia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Ilia napisał: A ile dokładnie czasu przy niej spędziłeś? Moja stara rama kiedyś wyglądała okropnie i też ją malowałem, ale stary lakier ściągnąłem do zera, potem na dwa kolory i robiłem podobnie jak Ty tylko się w napisy nie bawiłem, bo po kilka dniach już mi się nie chciało. Dla tych co chcą malować od razu podpowiadam, że za pierwszym razem efekt i tak jest dużo niżej niż oczekiwany. Jakiś tydzień po trochu. 1 godzinę temu, gtb napisał: Kolejna świetna robota Robisz to hobbystycznie czy usługowo ? Jeśli usługowo to jaki jest orientacyjny koszt takiego malowania (robocizna + materiały) ? Dzięki. Robię to bardziej z pasji do aerografii i dla filmów na YT. Aczkolwiek jakby się uprzeć to można zlecenie ogarnąć. Koszt materiałów to było ok. 100-200 zł. Oceniając $ za robotę to już indywidualnie należałoby pewnie określić. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez KuksonGarage Cytuj
SoloTM Napisano 22 Stycznia 2018 Napisano 22 Stycznia 2018 Świetna robota, kolory - dobranie, kontrast, piękne ! Czuć piniądz Cytuj
Gość Napisano 22 Stycznia 2018 Napisano 22 Stycznia 2018 Podoba mnie się to ! Jak mi kiedyś ktoś podrapie Ramę, to Znajdę Cię ! :> (No chyba że taniej wyjdzie mnie nowa rama, bo tydzien roboty, pewnie troche kosztuje :P) Cytuj
Gość Napisano 8 Lutego 2018 Napisano 8 Lutego 2018 A jeszcze takie pytanie... jaka tasmą mozna zrobic te odciecia zeby nie podciekalo?? Mam widelec genesis day one decade w kolorze czarnym z paskiem w kolorze bianchi... chcialbym ten pasek miec bialy.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi