Thomass13 Napisano 20 Stycznia 2018 Napisano 20 Stycznia 2018 Witam mam pytanie jak sie pozbyc starych naklejek na rowerze czy macie jakis sposób na to ? Poprostu nie wygladaja ładnie niektóre praktycznie juz niewidoczne. Czy poprostu nic nie robic kupić nowe i na stare ponaklejać.
Mod Team sznib Napisano 20 Stycznia 2018 Mod Team Napisano 20 Stycznia 2018 Jeśli naklejki są na wierzchu (nie pod lakierem) to normalnie odklej, resztki kleju wyczyść, np. benzyną ekstrakcyjną, no i naklej nowe.
ssslawecki Napisano 20 Stycznia 2018 Napisano 20 Stycznia 2018 Delikatnie opalarką możesz sobie pomóc...
Thomass13 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Napisano 24 Stycznia 2018 Udało mi sie doczyścić 3 naklejki ale masakrastycznie jest je zdjąc miałem nowe kupowac i naklejac ale sobie chyba daruje zakup jakichkolwiek musze to przemyslec
Thomass13 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Napisano 24 Stycznia 2018 Naklejki udało sie zdjąc chodź były z nimi problem. Benzyny ekstrakcyjnej uzyłem oraz skrobaczki plastikowej nie porysowalem lakieru a nawet jak by sie tak stało nie zal bo rower troszke poobijany Jednak bede po przemysleniach cos naklejal tylko sie zastanowie co by warto było i ile naklejek. na pewno nie tyle żeby rower stał sie jedna wielka naklejka zastanawiam sie góra nad 6 sztukami max
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.