Bonkhu Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Cześć chciałbym zaznaczyć że o rowerach nie mam pojęcia w 2008 roku bodajże kupiłem sobie rower kellys scrape niestety napęd już nie działa tak jak trzeba dwa lata temu wymieniałem pare rzeczy koła i łańcuch teraz chciałbym wymienić cały napęd bo podczas jazdy biegi czasami same spadają hamulce też nie działają jak trzeba myślałem nad wymianą na nową grupę shimano slx za ta cene mógłbym w sumie kupić taki nowy rower ale skoro rama, amortyzator i koła są okej to chyba nie warto wymieniać wszystkiego. Kellys scrape to rower z napędem Shimano alivio a napęd o którym myślałem to http://allegro.pl/sh...7124130545.html koła 26" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 hej, coś takiego masz? http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkhu Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 o dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Zupełnie serio, nie ma sensu pakować w ten rower takich pieniędzy - zapomniałeś jeszcze o piastach - bo potrzebne będą takie do tarczówek, suport do korby, oraz same tarcze - idziesz w 2,5 tysia ( z nowymi kołami ) Lepiej sprzedać Twój rower i kupić nowy za 3 tysie Edytowane 19 Stycznia 2018 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkhu Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 w takim razie chyba go sprzedam na części zawsze pare stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi