szuwi Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam Mam dwie kiery FSA XC-190 Riser i Kalloy Guizzo Carbon HBC200L. Obie 31.8 pierwsza 630mm druga 660L. Czy macie jakieś sugestie ,którą sobie zostawić. Raczej dycyzje już podjołem, ale nigdy nie zaszkodzi skorzystać z doświadczenia innych. Jeżdżę głównie dłuższe trasy po górach ,ale czasem się trafi jakiś xc. Za wszelkie opinie wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 musisz bardziej sprecyzować co znaczy wg ciebie jazda po górach, jedak jeżeli czasem jest xc to wolałbym mieć węższą kierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Zdecydowanie FSA - mam taką w wersji 25,4 - jakość wyższa niż Guizzo . Ponadto 660 mm to jak dla mnie za duża szerokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwi Napisano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jeśli idzie o jazdę po górach to mam rowerek do AM spraa chyba jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 do AM ja bym włożył FSA pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.