DrOetker Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Na sprzedaż mam super komplet kół Specialized Roval Traverse 27,5"!Koła były seryjnie zamontowane w rowerze Specialized Stumpjumper FSR Comp 6fattie (cena katalogowa 14999 zł). Koła mają niewielki przebieg, ok 100km. Są proste, łożyska bardzo dobrze się kręcą, wszystkie gwinty są sprawne. Sprzedaję, gdyż przesiadłem się na 29"Koła fabrycznie na oponach plusowych (3.0") ale idealnie nadadzą się pod standardowe 27.5". Dzięki szerokiej obręczy opony bardzo dobrze się układają. Waga kół to 1099 tył i 898 przód, co daje nam mocny i zarazem lekki zestaw kół.Specyfikacja:- Piasty Specialized Stout na maszynach, standard Boost 110/148, bębenek XD- obręcze Roval Traverse 6fattie, szerokość wewnętrzna 29mm- szprychy DT- założone są opaski pod system bezdętkowyDo kół dorzucam komplet prawie nowych opon (Specialized Purgatory 2Bliss Ready 3.0 i Specialized Ground Control 2Bliss Ready 3.0) i dętek. Koszt samych opon to ponad 300 zł! Za koła plus opony i dętki życzę sobie 999 złotych. Wysyłam kurierem w cenie. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu, jestem otwarty na rozsądne negocjacje Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No fajnie, ale ceny nie podałeś za te toczydła jaką sobie winszujesz... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Nie podałeś ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Patrzcie Państwo, jakie niedopatrzenie. Przepraszam pośpiesznie, dziękuję za czujność i już edytuję pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 to ma 24/28 szprych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Cena w dół! 899 zł za komplet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.