bb07bb Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Siema! Kupie jak w temacie napęd 1x11 najlepiej od Sram'a np. GX (korba, kaseta, maneta, łańcuch, przerzuta) oraz amor pod koło 29", skok 100mm, tapered, QR15. Rozważę nowe/używane. Piona! Edytowane 15 Stycznia 2018 przez bb07bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Cześć, mam Manitou Tower PRO tanio do sprzedania (nie zajechany złom). SRAM GX mogę ewentualnie też sprzedać (z nowego roweru) w zależności od ceny. Więcej info na priv. Mam też koła jakby co (DT spline one 2017 pod śtywne osie, tył 12x142). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Mam do sprzedania kasetę i łańcuch Shimano SLX, używane stan BDB. https://www.olx.pl/oferta/naped-slx-kaseta-11-42-m7000-lancuch-CID767-IDpQANh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi