hanjin Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Poszukuję hamulców do 400 zł komplet na przód i tył. Hamulce używane w MTB jazda w 90% po lesie na pomorzu także bez jakiś większych górek i długich zjazdów.Jazda bardziej sportowo-treningowa niż spokojna. Moja waga 105kg. Obecnie posiadam Hayes Radar, które chcę przełożyć do roweru żony a sobie chcę kupić coś nowego. Myślałem nad Shimano Deore BR-M615 lub BR-M6000. Bardziej podobają mi się 615. Wymiana bardziej na zasadzie- mam trochę gotówki i nie wiem co z nią zrobić czytaj: nie wiem co kupić do roweru:) Co myślicie o tych hamulcach? Może polecacie coś innego? A może Radary są lepsze od tych Deore? Chociaż wątpię. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Radary są takie sobie. Pomyśl o alternatywie dla Deore w postaci Magury MT2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Przekroczysz budżet oparę zł ale... Na przód masz na alle xt m785 za 209zł a na tył m615 też za 209zł lepszego zestawu od shimano w okolicach 400zł nie skompletujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanjin Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Widziałem te xt i się zastanawiam bo wolałbym aby obie klamki były takie same:) Ładniej dla oka by było. Chyba jednak skuszę się na te M615. Pewnie będą dużo lepsze od obecnych Radarów. A jak jest różnica miedzy m615 a m6000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.