Allshevski Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Wie ktoś może jakie są opinie o zico-bike.pl? Niby wszystko wygląda ok, ale chcę kupić zapięcie do roweru typu u-lock, blackburn local, no i świetnie, tanio, niby promocja, ale nabrałem podejrzeń jak zobaczyłem, że wersje compact, long, standard, a nawet compact z linką w zestawie, wszystkie kosztują tyle samo. Niby asortyment duży, ale nie ma praktycznie opinii w internecie o tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Odgrzebuję kotleta, bo też chciałbym zasięgnąć opinii o tym sklepie. Ktoś z Was tam kupował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multi_track Napisano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Czołem. Zico już dwa razy sprawdzałem i są OK. Nawet w tym tygodniu zamawiałem bagażnik (blackburn outpost) i jestem zadowolony. Kupiłem przedmiot przed południem, a następnego dnia miałem paczkę w pracy. Mają info mailowe o statusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.