Bartez23 Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Witam ! Uszkodzeniu uległ ww. zawór, mianowicie urwała się ta niewielka końcówka wystająca ponad zawór, zdjęcie dodane w załączniku. Mam pytanie da się to w jakiś sposób zreperować, czy to jednak będzie R.I.P. dętki ?? Pozdrawiam
Raptor Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 Według mnie zabawa z naprawianiem tego( o ile daradę) może nie być warta zachodu. Lepiej nabyć nową dętkę albo zareklamować tą.
szakq Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 jak patrze na swoja preste to nie widze mozliwosci wymiany tej czesci za bardzo....byc moze przy jezdzie ze sporym cisnieniem zaworek bedzie na tyle wypychany przez poweitrz ze nie bedzie uciekac powietrze(watpie)-zostaje chyba tylko ja napompowac i wlac kropelke kleju do srodka-zacementowac to na amen i w przypadku zlapania gumy po prostu wyrzucic i zapakowac nowa
Wilku89 Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 tez tak mialem, wywalilem detke, kupilem nową
Bartez23 Napisano 24 Października 2006 Autor Napisano 24 Października 2006 Też tak zrobiłem, stwierdziłem, że niespodzianki na trasie nie są mi potrzebne ... Zakupiłem 2xmaxxis ultra light - przy okazji odchudzę nieco rowerek Pozdrawiam
Wilku89 Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 i ja rowniez drogi bartezie kupilem 2x maxxis ultralight Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.