Tatanka Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Witam.Czy ktoś zmiał/ma jakieś doświadczenie z najtańszymi zębatkami nw dostępnymi na rynku? Chodzi mi o firmy Ekfan i Motosuv. Nie są jakieś wybrakowane,dobrze trzymają łańcuch?Zapewne szybko się zużywają,ale wiadomo,coś za coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Mam zębatkę Deckas z Ali , nie ma problemu z trzymaniem łańcucha, wykonanie również przyzwoite (spodziewałem się gorszego) ale o trwałości nic nie powiem bo jest zemną dopiero kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Jaki koszt z wysyłką? Nowy-stary napęd hula? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Wyszło za całość 65zł i blisko 2 miechy czekania (u innych było jeszcze taniej ale ten akurat miał srebrną). "Nowy-stary" napęd hula aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 1 minutę temu, Tatanka napisał: Jaki koszt z wysyłką? Przesyłki listowe na ali powyżej 5$ są darmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.