k4ze5 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Witam serdecznie forumowiczów Mam problem z moim rox7 ponieważ w rubryce Dystans zapisywana jest ilość Aktywności a nie ilość przejechanych kilometrów, na załączonym zdjęciu są widoczne trzy aktywności w których przejechałem więcej km niż jest wyświetlane a wyświetlana jest liczba 3(czyli ilość aktywności) i nie wiem dlaczego i jak to zmienić. Może ktoś z was miał podobny problem i jest w stanie mi pomóc za co z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k4ze5 Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 szkoda że nikt nie może mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k4ze5 Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Problem rozwiązany Temat uważam za zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.