maczet190399 Napisano 12 Stycznia 2018 Napisano 12 Stycznia 2018 Witam. Czy mój reverb z poniższego filmu pod nosi się prawidłowo szybko ? Manetka jest rozkrecona ma Maxa. Wystarczy dwa obroty już działa bardzo wolno. w połowie możliwości regulacji w ogóle się nie podnosi. Po co wogole tak szeroki zakres skoro nie jest użyteczny? Sztyca odpowietrzona prawidłowo.
maczet190399 Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Napisano 12 Stycznia 2018 Dodam jeszcze ze jak szukalem nowego roweru ro wszystkie sztyce KS czy bontrager chodziły szybciej niczym wystrzeliwaly w powietrze. Stąd też moje obawy.
PawelGR Napisano 12 Stycznia 2018 Napisano 12 Stycznia 2018 Pisz do Foniki, będziesz miał najbardziej kompetentną odpowiedź.
maczet190399 Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Napisano 19 Stycznia 2018 Sztyca ponownie odpowietrzona i działa dużo lepiej. Trzeba pamiętaj aby operacje przelewania płynu wykonywac na skręconym zaworze przy manetce (proędkość działania najmniejsza). W temacie pomógł mi zdalnie serwis DROPBIKES z Gdańska Osowej. Polecam dla osób z Trojmiasta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.