dzemowiec Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Witam wszystkich Mam takie pytanko otóż mam Kelly'sa Oxygen'a '05 i potrzebuję zakrętkę na wentyl (taki kapturek ) Jak myślicie czy będę mógł to gdzieś kupić w necie, ewentualnie w sklepie stacjonarnym w Gdańsku? W moim rodzinnym Grudziądzu nie mogłem dostać a jakoś dziwnie mi zniknęła ta nakrętka z tylnego koła Z góry dziekuję za pomoc ! pozdrawiam
Ecia Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Takie cuś powinni ci dać za darmo w pierwszym z brzegu serwisie . Mnie zawsze dają, a już kilka zgubiłam (jeśli nie ja, to Mój Rycerz ). Pozdrówko gratisowe
Sixer Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Jasne,że znajdziesz w każdym sklepie rowerowym to powinno być a na necie się nie opłaca takiego czegoś kupować ( no chyba,żę przy większychzakupach, lub takich iinych trupia czaszka,kostka) Widziałem takie cuś na www.cyklotur.pl za 4 zł
master87 Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Takie nakrętki często można "dostać" na stajci benzynowej (obok kompresora leżą ) Ale czy to jest aż tak konieczne? przecież bez tego też można jeżdzić
Ogór Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 takie rzeczy to tylko w Erze a tak powaznie to wszedzie i za free to dostaniesz
QWEY564 Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Też muszę się wybrać przy najbliższej okazji do serwisu po kapturki... A co do przudatności to poiem tylko że jak ktoś dużo jeździ w terenie no i będzie miał kąpile błotne no to po takiej jeździe trudno napompować koło kiedy wentyl jest zawalony błotem...
dzemowiec Napisano 31 Października 2006 Autor Napisano 31 Października 2006 dlugo mnie w internecie nie bylo i tu zarazem. Dzieki za wszelka pomoc, udam sie niedlugo do serwisow w mojej okolicy i mam nadzieje cos wykombinuje w tej kwestii. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.