wilq.bb Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Niespiesznie do nowego projektu szukam koła 28 cali z biegami w piaście - sram, shimano nie ma znacznie - ze względu na pagórkowaty teren urzędowania musi być 7-8 przełożeń. Kupić chcę tylko cały komplet z manetką (w przypadku srama S7 może byc bez). Oczywiście tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Koło z Alifne 8, hamulec tarczowy centerlock. Koło pod pionowe haki + napinacz do haka przerzutki. Wchodzi w grę? Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Imar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilq.bb Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Nie sprecyzowałem - tylko kontra. Nie mam na ramie mocowań pod tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi