adamusss Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Koło potrzebuje do trenażera, na wąską opone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Mam dwa tylne koła do sprzedania: - RIGIDA na piaście SRAM za 150 zł. - MAVIC na piaście Shimano za 100 zł. Cena koła z oponami i dętkami Podsyłam fotki kół --> https://tufotki.pl/fKvyq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Czy kola sa scentrowane? Sa luzy na bebenku? Jak ogolnie oceniasz stan? Czym sie roznia poza marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Stan kół bardzo dobry, są gotowe do jazdy! Żadnych luzów i nie trzeba centrować. Dużo lepszym kołem i lżejszym jest to RIGIDA za 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Opona niebieska na oponie to zwykla czy do trenaEra? Bardziej bykbym jednak zainteresowany tansza. Cena wraz z.przesylka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Opony standard szosowe, ale jak najbardziej sprawdzą się na trena :-) Wysyłka pobraniowa 20 zł. lub przy wpłacie na konto 10 zł. kurier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 13 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 To wezme za pobraniem. Nie da sierady tobie wysłać wiadomosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi