zukikiziu Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Serwus, Plan był trochę inny, miał powstać rower n+1... jednak zmuszony jestem sprzedać to co kupiłem. Przedmiotem sprzedaży jest frameset Genesis High Latitude 29" w rozmiarze 16" plus Salsa CroMoto Grande 29er. Rama jest pod wzrost 158-170cm. Kupiona jako używana, na zdjęciach widać kilka otarć i obić. Brak oznak rdzewienia, gwint w suporcie czysty i sprawny. Do ramy daję stery, które otrzymałem wraz z nią. Widelec o wysokości A2C 468mm czyli odpowiada 80mm skoku amortyzatora. Nie był montowany w rowerze (zdjecia potwierdzają) rura sterowa nie przycięta, gwiazdka nie nabita. Widoczne jest jedno obicie wynikające ze słabego przechowywania. Dokładam gwiazdkę sterów do nabicia. Zdjęcia części dostępne pod linkiem https://flic.kr/s/aHskuhrFrC W razie potrzeby dosłania lepszych zdjęć konkretnych miejsc proszę o informację. W razie pytań zapraszam tutaj lub na PW Sprzedaję w zestawie, na tą chwilę proszę nie pytać o sprzedaż oddzielnie Cena 1350zł z darmową wysyłką Pocztą Polską. Pozdr, zuki Specyfikacja części: 1. Rama: Rama: Genesis Mjölnir Seamless Double-Butted Cromoly Rozmiar: 16" Pod koła 29" Stery: 44mm w/ External Lower Cup - w komplecie NoNo Kolor: Electric Lime Wagat: 2.40kg Przednia przerzutka pod obejmę 28.6mm suport: 73mm BSA Sztyca: 27.2mm Zacisk sztycy: 29.8mm 2. Widelec (specyfikacja ze strony producenta http://salsacycles.com/components/category/forks/cromoto_grande_29er Features Crafted of Salsa Classico CroMoly, the CroMoto Grande delivers a great 29er ride. Suspension corrected for 80mm travel forks. The fork features our forward-facing stainless steel fork dropouts. A perfect match for a rigid setup El Mariachi mountain bike. Salsa Classico CroMoly Forward-facing, stainless steel dropouts 1-1/8″ threadless steerer (260mm) 468mm axle-to-crown 45mm rake ISO disc tabs Tire clearance = 90mm Fender eyelets Available in Black 1080g with full-length steerer tube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 podsyłam link do polskiego aliexpress, oliksa i geometrię http://allegro.pl/show_item.php?item=7125708874 https://www.olx.pl/oferta/genesis-high-latitude-29-16-salsa-cromoto-rama-widelec-mtb-stal-CID767-IDrehjR.html Pozdr, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ot-żałość Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Szkoda, że zielony bo wziąłbym dla Młodej A tak serio to myślałem, że wskoczy na miejsce byczka. Popytam w robocie, może ktoś się skusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Co Pan zrobisz jak nic nie zrobisz, trochę mi się pokomplikowały plany i trzeba oddać w dobre ręce. Adam, zapytaj, cena będzie lepsza dla osoby z polecenia (: Pozdr, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Cześć, Gdybyś jednak zmienił zdanie, i sprzedawał oddzielnie, to jestem chętny na tego widła. Choć pewnie kolejka już się po niego ustawiła... pozdrawiam, Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Hejka, Jesteś pierwszy w kolejce po sztuciec Ale to jeszcze nie zdecydowałem czy poleci oddzielnie. Pozdr, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 dobrzy ludzie jaką oponę 29" to z tyłu przyjmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Panaracer Fat B Nimble wlazł na obręczy 25mm i nie ocierał. Z 2.6” masz mnoostwo miejsca na bagno. EDit: podane gumy dla wersji SS, podejrzewam że do biegatej 2.6” jednak wlezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 W ten sztuciec się 29x3.0 mieści spokojnie. Innova 29x3.0 na 25mm sie w HL mieści z tyłu, ale haki poziome są wymagane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 @rambolbambol było pytanie o to co przyjmie ramiak (: Jak chcesz @RafalxM, jak chcesz mogę przyłożyć metrówkę w kilku miejscach, może coś pomoże. Niestety mam tylko oponkę RK 29x2.2" to nie ma za bardzo z czym porównać. Pozd, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 @zukikiziu aż tak nie trzeba , wystarczą mi powyższe zeznania chłopaków @rambolbambol Twój HL w jakim jest rozmiarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Godzinę temu, RafalxM napisał: Twój HL w jakim jest rozmiarze ? 19 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Cena do negocjacji Pozdr, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 1280zł Pozdr, zuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 no to piszcie ludzie ile byście dali maks za sam wideł; może ktoś na ramę ze sterami poleci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 350 PLN za widelec jestem skłonny zaoferować. Co na to zuki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.