AdaskoKross Napisano 7 Stycznia 2018 Napisano 7 Stycznia 2018 Cześć. Zamówiłem swojego pierwszego fulla , zasadniczo to tylko ramę. Jako ,że sprzedałem mojego Ns'a wszystkie części będą pasowały poza jednym. Po Ns'ku został mi marzocchi 55rs 160mm lecz mam na niego kupca i chciałbym wsadzić do Speciala coś o większym skoku. Tylko co ? Fabrycznie były montowane 160mm ,a także 180mm spotkałem się też ze zdjęciami gdzie Big Hity siedziały na dwu półkach 200mm i tu pytanie czy kąt główki ramy w Big Hicie (65.5) pozwala na montaż dwu półki bez stresu ,że urwie się to jak Scott FR20 ?
Haitz Napisano 7 Stycznia 2018 Napisano 7 Stycznia 2018 E no, widziałem tone big hitów na dwupółkach. Wyrażę swoją osobistą opinię i powiem, że najbardziej mi by siedział totem/fox36 w takim big hicie. Oczywiście fox ze skokiem 180
AdaskoKross Napisano 7 Lutego 2018 Autor Napisano 7 Lutego 2018 Myślę , że jakby kąt główki był 64.5 jak w specialu statusie to bez drapania się w łeb wsadziłbym dwupółkę. Tak jak mówisz 180 pasuje tam najlepiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.