Mod Team sznib Napisano 7 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Zamawiał ktoś z Was może uszczelki do zacisku BR785/675/666 w GGTrading? chodzi mi o wymiary, bo prawdopodobnie będę potrzebował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Wysyłasz stare na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 To to ja wiem ze taka procedura jest, ale jak ktoś już wysyłał i ma wymiary to mi odpadnie ta czynność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Zamejluj z nimi to ci podpowiedzą jak ma być najlepiej. Pewnie sami mają już powymiarowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Czołem! @sznib, załatwiłeś może temat z uszczelkami, masz jakiś namiar lub wymiar uszczelek? Bo chyba sam będę potrzebował takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Lutego 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Niee, okazało się że jeszcze nie mam klucza żeby zacisk rozkręcić, także kupiłem nowy (zacisk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Ok, wszystko jasne. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Lutego 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jakbyś wysłał im na wymiarowanie to się podziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jeśli pójdę tą drogą to spoko. Chyba, że też kupię zacisk. Ale mam klucze do rozkręcenia zacisku, także raczej wyjdzie opcja z uszczelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 17 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Złota łopata dla mnie za odkopanie tematu. Padły mi uszczelnienia w klamce xt-785 nigdzie nie mogę znaleźć uszczelek i klamek za bardzo też nie ma. Czy ktoś z was w końcu zamówił uszczelki w tej firmie. Jak długo czekaliście? Jaki był koszt? Potrzebuję uszczelki do klamki najprawdopodobniej membranę bo cieknie mi spod pokrywki. I zastanawiam się czy może zamówić wszystkie gumowe elementy i powymieniać wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Lipca 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 Nie wiem czy nie taniej wyjdzie zakup nowej klamki z nowszego modelu niż zabawa w wymianę wszystkich gumek. Klamki jakie by nie były Shimano będą pasowały bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 18 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 (edytowane) Tą opcję też sprawdzam. I nie wiem czy nie pójdę właśnie tą drogą. Najprawdopodobniej będzie kupiona klamka albo od M8100 ewentualnie od ZEE. Albo po prostu nowy hamulec bo wielkiej różnicy w cenie nie ma na przykład magura mt sport kosztuje 260zł na alledrogo. I w sumie mam cały nowy hamulec. I nie muszę bawić się w przekładanie. A tą może uda się po druciarsku zrobić. Edytowane 18 Lipca 2022 przez 100lar3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Tłoczki na pewno są na Aliexpress. Czy membrany? Nie wiem. Na ali pojawiła się nowość - zrace, wersja 2 i 4 tłoki. Dźwignia pracuje na łożysku maszynowym. System pracuje na oleju mineralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi