mlody600v Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Wiatam !!! MAma zamiar w lato pojechać z rowerem na Bornholm. Może ktoś z was już tam był, ja byłem ale a wiarą samochodami było zaj......e. Interesują mnie ceny(trochę już się orientowałem), może znacie jakieś "tańsze ośrodki'', ciekawe miejsca do jazdy rowerem. No i imprezy oczywiście:)) ostro zakrapiane duńskim piwskiem . Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ja byłem na rowerku. Najtaniej nocować na polach namiotowych (nie campingach!), jest ich klika, zazwyczaj bardziej na środku wyspy. Kolejne w cenniku są campingi zazwyczaj super położone, w pobliżu plaży lub same graniczą z plażą. Wyspa cała jest ciekawa, jest też różnorodna północny zachód i południowy wschód to jak dwa światy. Najlepiej objechać wyspę dookoła, nie jest duża. Imprezy to raczej tylko w miastach i to tych większych np. Ronne, Naxo, Gudhjem. Jeślic chesz poimprezować i porowerować to może lepiej Gotlandia? stolica Visby słynie z rozrywkowego charakteru w średniowieczmnych murach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Dzięki BlackKormo w końcu ktoś mi odpisał, dzięki za radę z namiotami, jak ja byłem autem pare lat temu to camping był drogi ale warunki też były niczego sibie :sauna, basen , poducha do skakania ) , obok zaraz boisko z trawuchą jakiej u nas w 1 lidze nie ma ) (przynajmniej wtedy to się kładliśmy bo takiej nie widzieliśmy ). Pomyslę nad Gotlandią skoro mówisz, że jest ciekawie . pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Dzięki BlackKormo w końcu ktoś mi odpisał, dzięki za radę z namiotami, jak ja byłem autem pare lat temu to camping był drogi ale warunki też były niczego sibie :sauna, basen , poducha do skakania ) , obok zaraz boisko z trawuchą jakiej u nas w 1 lidze nie ma ) (przynajmniej wtedy to się kładliśmy bo takiej nie widzieliśmy ). Pomyslę nad Gotlandią skoro mówisz, że jest ciekawie . pozdro!!! Nie ma sprawy, w razie kolejnych pytań polecam się, może być na forum dla ogólnospołecznej korzyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A ja zeby nie zakladac nowego tematu spytam jak z tymi atrakcjami tam? Bo moja ciocia i wujek byli i mowia ze kaszana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A ja zeby nie zakladac nowego tematu spytam jak z tymi atrakcjami tam? Bo moja ciocia i wujek byli i mowia ze kaszana. tam tzn gdzie? Bornholm czy Gotlandia? i jakie atrakcje masz na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A ja zeby nie zakladac nowego tematu spytam jak z tymi atrakcjami tam? Bo moja ciocia i wujek byli i mowia ze kaszana. jeżeli chodzi o Bornholm to jest co zwiedzać , widoki z....e i jest taka plaża, że jak tam wlazłem to poczułem się jak na BAHAMA ) (chyba 200 szeroka), no i oczywiście znane w skandynawi .... parki wodne , można poszalec !!! Pozdro !!! Ale byłem przed naszym wejściem do UNII więc, pewnie się trochę pozmieniało. pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.