mlody600v Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Wiatam !!! MAma zamiar w lato pojechać z rowerem na Bornholm. Może ktoś z was już tam był, ja byłem ale a wiarą samochodami było zaj......e. Interesują mnie ceny(trochę już się orientowałem), może znacie jakieś "tańsze ośrodki'', ciekawe miejsca do jazdy rowerem. No i imprezy oczywiście:)) ostro zakrapiane duńskim piwskiem . Pozdro!!!
BlackKormo Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 Ja byłem na rowerku. Najtaniej nocować na polach namiotowych (nie campingach!), jest ich klika, zazwyczaj bardziej na środku wyspy. Kolejne w cenniku są campingi zazwyczaj super położone, w pobliżu plaży lub same graniczą z plażą. Wyspa cała jest ciekawa, jest też różnorodna północny zachód i południowy wschód to jak dwa światy. Najlepiej objechać wyspę dookoła, nie jest duża. Imprezy to raczej tylko w miastach i to tych większych np. Ronne, Naxo, Gudhjem. Jeślic chesz poimprezować i porowerować to może lepiej Gotlandia? stolica Visby słynie z rozrywkowego charakteru w średniowieczmnych murach :-)
mlody600v Napisano 26 Października 2006 Autor Napisano 26 Października 2006 Dzięki BlackKormo w końcu ktoś mi odpisał, dzięki za radę z namiotami, jak ja byłem autem pare lat temu to camping był drogi ale warunki też były niczego sibie :sauna, basen , poducha do skakania ) , obok zaraz boisko z trawuchą jakiej u nas w 1 lidze nie ma ) (przynajmniej wtedy to się kładliśmy bo takiej nie widzieliśmy ). Pomyslę nad Gotlandią skoro mówisz, że jest ciekawie . pozdro!!!
BlackKormo Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 Dzięki BlackKormo w końcu ktoś mi odpisał, dzięki za radę z namiotami, jak ja byłem autem pare lat temu to camping był drogi ale warunki też były niczego sibie :sauna, basen , poducha do skakania ) , obok zaraz boisko z trawuchą jakiej u nas w 1 lidze nie ma ) (przynajmniej wtedy to się kładliśmy bo takiej nie widzieliśmy ). Pomyslę nad Gotlandią skoro mówisz, że jest ciekawie . pozdro!!! Nie ma sprawy, w razie kolejnych pytań polecam się, może być na forum dla ogólnospołecznej korzyści
Fistach Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 A ja zeby nie zakladac nowego tematu spytam jak z tymi atrakcjami tam? Bo moja ciocia i wujek byli i mowia ze kaszana.
BlackKormo Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 A ja zeby nie zakladac nowego tematu spytam jak z tymi atrakcjami tam? Bo moja ciocia i wujek byli i mowia ze kaszana. tam tzn gdzie? Bornholm czy Gotlandia? i jakie atrakcje masz na mysli?
mlody600v Napisano 31 Października 2006 Autor Napisano 31 Października 2006 A ja zeby nie zakladac nowego tematu spytam jak z tymi atrakcjami tam? Bo moja ciocia i wujek byli i mowia ze kaszana. jeżeli chodzi o Bornholm to jest co zwiedzać , widoki z....e i jest taka plaża, że jak tam wlazłem to poczułem się jak na BAHAMA ) (chyba 200 szeroka), no i oczywiście znane w skandynawi .... parki wodne , można poszalec !!! Pozdro !!! Ale byłem przed naszym wejściem do UNII więc, pewnie się trochę pozmieniało. pozdro!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.