Gość Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Hej, Czy ma ktoś z Was takie łączniki pancerza na sprzedaż (nowe)? Wiem że na aliexpress są dosłownie za grosze po 10 sztuk, może komuś zostały. W Polsce 4 sztuki kosztują 20 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jeśli nie widziałeś,to tu masz za połowę ceny http://allegro.pl/lacznik-pancerzy-s-i6877468128.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Widziałem, ale sprzedający ma takie opinie że wolę tego nie mieć niż utopić nawet te 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Ile tego potrzebujesz? Gdzieś mi ostatnio dwie sztuki migneły przed oczami przy przeglądaniu skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Dwie bylyby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Poszukam i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Mam tego trochę, jakby Fenthin nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi